Pôda vo vinohrade je s vulkanickým podložím, vysokým obsahom tufu a lávových kameňov ideálne absorbuje intenzívne slnečné žiarenie. Spolu s neustálym prúdením vetra a strmým terénom vytvára priaznivé podmienky pre pestovanie hrozna. Vinič zo sopečného podložia vstrebáva minerálne látky, ktoré dodávajú týmto vínam špecifický charakter – terroir. Na ošetrovanie viniča spoločnosť používa len ekologické postreky. Hrozno sa zberá ručne. Od roku 2012 používajú pri výrobe vína len vlastné kvasinky z vinohradu. Vína sú prírodné, bez použitia enzýmov a s minimálnym obsahom síry. Odrodová skladba nie je vôbec veľká, ale prísne selektovaná. Môžeme v nej nájsť oceňovaný Cabernet Sauvignon a Frankovku Modrú. S bielych odrôd Rizling Rýnsky, Tramín červený a Sauvignon Blanc.