Výrobca AZNAR je jediným závodom na spracovanie granátového jablka, ktorý zaviedol „zelenú technológiu“ výroby. Premieňa všetky zvyšky granátového jablka (zrná a šupky) na hodnotné produkty. A preto ako prvý krok výrazne investuje do výroby oleja zo semien granátového jablka. V roku 2011 ako prví predstavili novú technológiu bezodpadového spracovania granátových jabĺk. Umožňuje vám spracovať odpad zo šťavy z granátového jablka v priemyselnom meradle. Zo šupky granátového jablka vyvíjajú tanín, ktorý sa používa v medicíne a kozmetike pri výrobe prírodných krémov. Zo semien granátového jablka vyrábajú pomocou inovatívnej metódy využívajúcej CO2 prémiový olej z granátového jablka, ktorý je vďaka svojim liečivým vlastnostiam veľmi cenený v kozmetike a medicíne.
Zásadný rozdiel medzi výrobou AZNAR a akoukoľvek podobnou výrobou je v bezpodmienečnej priorite zachovania fyziologicky aktívnych látok, výživových a organoleptických vlastností šťavy z granátového jablka, s najprísnejším dodržiavaním hygienických a hygienických noriem a starostlivým výberom surovín. Čo potvrdzujú aj mnohé medzinárodné certifikáty.
Azda najnzámejším prodktom je značka GRANDE.
GRANTE SÚ 100% PRÍRODNÉ ŠŤAVY PRIAMEJ EXTRAKCIE.
Garantujeme, že všetky ichvýrobky neobsahujú žiadne chemické konzervanty, umelé farbivá a arómy.
Značka Grante sa na trhu objavila v roku 2008, z anglického slova GRANT, čo znamená DAR.
Princípom značky Grante je výroba prírodných štiav s maximálnym zachovaním vitamínov a živín. Sortiment džúsov na pultoch obchodov je jednoducho obrovský, ale nie všetky šťavy sú rovnako užitočné a dobré. Doslova všetko ovplyvňuje kvalitu hotovej šťavy:
- miesto pestovania ovocia,
- upratovanie,
- technológia výroby šťavy a úroveň vybavenia závodu,
- kontrola kvality vo výrobných fázach,
- druh obalu,
- spôsob pasterizácie,
- skúsenosti a históriu výrobcu