Vinárstvo Masi Agricola
Príbeh Masi sa začína v roku 1772, keď rodina Boscaini uskutočnila svoju prvú úrodu v prestížnych viniciach v „Vajo dei Masi“, údolí v srdci regiónu Valpolicella Classica. Po viac ako 200 rokoch vášnivého vinárstva je spoločnosť stále v rukách rodiny, ktorú vedie šiesta a siedma generácia.
Ako meradlo v umení výroby Amarone na svetovej úrovni, Masi neustále inovuje a odovzdáva svoje odborné znalosti v metóde Appassimento , ktorá sa praktizovala už od čias starých Rimanov.
Rodina vyrába vína, ktoré sú uznávané a oceňované vo viac ako 120 krajinách. Masi je tiež partnerom v skupinách a združeniach, ktoré propagujú vysoko kvalitné talianske produkty na medzinárodnej úrovni, ako sú: Fondazione Altagamma, Comitato Leonardo, Istituto Grandi Marchi a Amarone Families.