Špecifická poloha priamo na vulkanickom podloží ovplyvňuje tunajšiu flóru. V stredoveku sa tu vyrábali najušľachtilejšie vína Ostrihomskej arcidiecézy. Veľké množstvo slnečných dní praje pestovaniu viniču. Porozumieť tomuto kraju bolo pre založenie vinárskych honov kľúčové.
Vína s nezameniteľnou chuťou sa vyrábajú vo vinárstve Világi Winery v malej obci Chľaba podľa starých tradícií a na základe najnovších odborných vinárskych poznatkov. Hovorí sa, že miestne vína sa rodia na láve. Je to vďaka vulkanickej pôde obohatenej o miocénové usadeniny a andezit sopečného pôvodu, ktoré dodávajú vínam úžasnú mineralitu.
Vínam venujú osobitnú pozornosť, pri ich výrobe dbajú na každý, aj ten najmenší detail. Hrozno pestujú organickým spôsobom, maximálne sa snažia rešpektovať ekosystém prírody. Pri výrobe vína považujú za dôležité zachovať jedinečnosť odrôd a terroiru. Hrozno ručne oberajú v plnej zrelosti, aby sa naplno prejavilo široké spektrum plných chutí a potenciál každej odrody.