0
340

Vinárstvo VIAJUR

VIAJUR

VIAJUR je nová cesta, ktorá rešpektuje všetky tradície vinohradníctva a vinárstva.

VIAJUR je pokračovaním výnimočného historického príbehu, ktorého dôležitou súčasťou je Kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure. Práve na tomto vznešenom mieste sa vinohradníci a vinári venovali výrobe vína už od 15. storočia, a tak je ich hlavnou prioritou, aby pokračovali v tradíciách, ktoré sú v príbehu po stáročia ukryté.

 

Zotriediť výsledky podľa:
abecedy
ceny

Tramín korenistý 2022 polosladké

VIAJUR
Tramín korenistý 2022 polosladké
2022 Tramín korenistý
Skladom
10,46 €

Sauvignon Blanc 2023 suché

VIAJUR
Sauvignon Blanc 2023 suché
2023 Sauvignon
Skladom
12,00 €

Rizling Vlašský 2022 suché

VIAJUR
Rizling Vlašský 2022 suché
2022 Rizling Vlašský
Skladom
12,53 €

Pét Nat Sauvignon Blanc suché

VIAJUR
Pét Nat Sauvignon Blanc suché Skvelý darček
2022 Sauvignon
Skladom
13,90 €

Frankovka Modrá 2021 suché

VIAJUR
Frankovka Modrá 2021 suché
2021 Frankovka Modrá
Skladom
15,48 €

Rizling Rýnsky Liebling 2023 polosladké

VIAJUR
Rizling Rýnsky Liebling 2023 polosladké
2023 Rizling Rýnsky
Skladom
15,90 €

Sekt Blanc de Noir Extra Dry

VIAJUR
Sekt Blanc de Noir Extra Dry TIP vinára
2022 Rulandské Modré
Skladom
23,28 €

Sekt Blanc de Blanc Brut

VIAJUR
Sekt Blanc de Blanc Brut
Rulandské Biele
Skladom
23,28 €

Dunaj 2021 suché

VIAJUR
Dunaj 2021 suché
2021 Dunaj
Skladom
24,00 €
Zobraziť:
VIAJUR

Vinárstvo VIAJUR

VIAJUR obhospodaruje vinohrady a pestuje vinič v dvoch usadlostiach – Svätý Jur a Farná. Celoročná práca vinohradníkov zabezpečuje dostatok vysokokvalitnej suroviny pre vinárstvo na výrobu vína. Všetky usadlosti sú charakteristické svojím terroir, ktorý sa odráža v našich vínach.

Samotné vinárstvo sa nachádza v historických pivniciach Kaštieľa Pálffy vo Sv. Jure. Na tradície výroby vína nadviazali modernými technológiami spracovania hrozna, ale pri zachovaní časom osvedčených postupov výroby vína. K spracovaniu produktu práce vinohradníkov, k hroznu, pristupujú s úctou. Jeho šetrným spracovaním sa snažia preniesť všetko slnko, terroir a tie najprirodzenejšie chute z bobuliek hrozna priamo do vína.