Arnaud Kačacia terina s Armaňakom Francúzsko
kačacie mäso, bravčové mäso, kuracia pečeň, chudá kačacia pečeň, (pôvod z Francúzska) MLIEKO, VAJCIA, soľ, armaňak 0,8 %, korenie a bylinky, prírodné arómy.
Podávané na krajci hnedého chleba alebo francúzskej bagete a k nej si dobrajte pohár dobre vychladeného BIELEHO vína alebo ČERVENÉHO vína.
Objem: 90g
Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní.
Vyrobené vo Francúzsku.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
PRIEMERY NA 100 g
Energia: 1254 kJ, 303 kcal,
tuky: 27 g vrátane kys
nasýtené tuky: 9,8 g, sacharidy: 1 g
z toho cukry: < 0,5 g. bielkoviny: 14g, soľ: 1,5g.